I love: e.l.f.


Jeg har længe kendt til e.l.f. (eyeslipsface), man har aldrig rigtig fået mig taget sammen til at handle derinde. Men nu skal det altså snart prøves! Her er de ting som jeg overvejer:

PicMonkey CollagedxbLengthening & Defining Mascara:Jeg tror at denne mascara er den perfekt til hverdagsbrug fordi børsten ikke er særlig stor. Derfor kan man få et meget naturligt look. Og til 13 kr? Det er da til at overkomme!

Defining mascara: Inden på e.l.f. hjemmeside står der at den vil give dramtiske vipper, den har en lidt bedre børste end den anden. Pris: 33kr.

PicMonkey Collageheh

Makeup Remover Cleansing Cloths: Jeg er ikke den største tilhænger af fyldende make-up fjerner. Jeg hælder til servietterne. Jeg elsker det praktiske låg på denne pakke! Pris: 33kr.

Makeup Remover Pen: Denne har jeg ledt efter over alt! Den er jo perfekt til når man ligger læbestift og det ryger ved siden af. Pris: 33kr.

PicMonkey Collagehdrh

Mineral Eyeshadow Primer: Kender I det hvor øjenskyggen smatter sammen i lag? Hvis man har mineral øjenskygger kan denne hjælpe. Så er den også parabene fri! Pris: 26kr.

Zit Zapper: Eftersigende skulle denne kunne fjerne en urenhed eller rødme.  Pris: 13kr

Bamboo Lash & Brow Wand: Den jeg har nu er godt brugt, samt den er meget lille. Denne har en god længde. Pris: 33kr.
PicMonkey Collagenc

Lip Plumping Gloss: I farven Baby Doll. Denne farve er rigtig fin og naturlig. Jeg har aldrig rigtig været vild med gloss, men måske skulle jeg give denne en chance? Pris: 13kr.

Lip Primer & Plumer: Da jeg bruger meget læbestift er en primer nødvendig. Denne har også den fungtion at den giver mere volume. Win! Pris: 33kr.

Mineral Lipstick: I farven Natural Nymph. Jeg har længde ledt efter en flot nude farvet læbestift. Pris: 22kr.

Studio Matte Lip Colour: I farven Nearly Nude. Denne læbepind har en mattene effekt. Perfekt oven på læbestiften. Pris: 22kr.

PicMonkey Collxcxage

Beauty Books: I farven Smoky Eye Edition. Denne platte er perfekt, da jeg for nyligt er gået over til brune nuancer på øjnene. Den har en sindsyg billig pris på 26kr.

Flawless Eyeshadow: I farven Beautiful Browns. Igen, perfekt brune farver! Pris: 22kr.

Kender I til e.l.f. og har I prøvet at handle derinde? (-:

Follow on Bloglovin

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: